vineri, 3 octombrie 2014

Turneul internaţional Harley-Davidson a ajuns şi la Bucureşti in 2014

Un transport special de 23 de motociclete Harley-Davidson a ajuns zilele trecute la Bucureşti pentru ca toţi cei pasionaţi de legenda americană pe două roţi să le poată testa într-un power ride. Vobim, desigur, despre evenimentul internaţional Harley on Tour.

Evenimentul internaţional Harley on Tour, care poartă prin toată lumea un transport special de 23 de motociclete legendare Harley-Davidson, a ajuns, în 2014, şi în România. În cadrul turneului, pasionaţii au putut testa modelele producătorului moto american într-un power ride. 






Evenimentul Harley on Tour este organizat în 16 ţări, de către un grup select de 30 de dealeri Harley-Davidson.

Harley-Davidson Motor Company este un producător american de motociclete cu sediul în Milwaukee, Wisconsin. Motocicletele Harley-Davidson (popular numite Harleys) au un design specific.

Din 1977-2014 singurele motociclete vândute publicului sub marca Harley-Davidson au fost motociclete grea concepute pentru autostrada de croazieră, cu deplasări ale motorului mai mare de 700 cc. Motociclete Harley-Davidson, sau "Harley Davidson", sunt de remarcat pentru traditia de personalizare grele care a dat naștere stilului elicopter de motociclete.

Prezentarea o puteti vedea aici !