marți, 17 martie 2015

Orădeanul Ervin Koszta , Auto Motor & Tuning Show Budapesta


AMTS - Auto, Motor Tuning Show - este principalul eveniment auto din Ungaria, care a fost creat de către colaborarea multor expoziții și spectacole celebre ale țării. Festivalul de deschidere de sezon umple 7 pavilons de Budapest Center Fair - Ungaria cel mai mare loc exhbition. Avem mai mult de 2.000 de vehicule unice exhbited din 11 țări, pe mai mult de 100.000 de sqmteres de spațiu expozițional. Pe parcursul celor trei zile de spectacol, programe auto de interior si exterior de o zi lunga sunt de divertisment a oaspeților. AMTS este format din 10 evenimente unice

Un orădean, Ervin Koszta, va reprezenta România la cel mai mare tuning auto din Europa. Auto Motor & Tuning Show, ajuns la ediţia a X-a, va avea loc în perioada 20 – 22 martie la Budapesta. La eveniment şi-au anunţat prezenţa peste 400 de maşini din toată Europa: cele mai importante mărci, reprezentanţi şi firme de tuning.

Orădeanul spune că nu este la prima prezenţă la această manifestare. De la ediţiile trecute s-a întors cu numeroase premii de locul I şi II, la „Best interior” şi „Best car of the show”. „Pasiunea aceasta o am de mic. Este ca un virus, pentru că nu te poţi lăsa de ea, vrei mereu să fii în pas cu moda. În fiecare an apar proiecte noi. La fel cum unii au ca hobby tenisul sau alte sporturi, eu am hobby-ul de a face dintr-o maşină banală o vedetă pe patru roţi”, se destăinuie Ervin Koszta. A început în 2001 – 2002 cu un Golf 1 Cabrio.
Cu trei maşini
La tuningul de la Budapesta, Ervin va participa cu trei maşini. Este vorba despre un Austin Mini, maşina folosită de Mister Bean în filmele în care joacă.
„Este un proiect unic şi nu cred  să mai existe una ca şi asta, modificătă la cel mai mic detaliu. Este maşina, la care ţine cel mai mult”, spune Ervin.

Altă maşină cu care va participa la Auto Motor & Tuning Show este un BMW 318 cabrio (E 36), maşină cu care a mai câştigat numeroase premii. Cea de-a treia maşină pregătită pentru tuning este Golden Legend -Mercedes - Benz (bot de cal) din 1974. „Aştept un rezultat bun de la această expoziţie. Cred că nivelul la care am ajuns cu modificările şi personalizările se ridică la aşteptările cunoscătorilor din  Europa”, spune Ervin. Potrivit acestuia, nivelul expoziţiei de la Budapesta este în creştere de la an la an, fiind cea mai mare de acest gen din Europa.


Ervin Koszta lansează o invitaţie pentru orădenii pasionaţi de tuning de a participa la show-ul de la Budapesta. „Pentru cei vor veni pentru prima dată la expoziţie, va fi o experienţă plăcută. Se vor întoarce cu o amintire şi un wekend de vis, pentru că ce se poate vedea acolo nu se mai poate vedea în altă parte. Pe parcursul celor trei zile, cât va dura expoziţia, o echipă va transforma o maşină care poate fi câştigată de către un vizitator, prin tragere la sorţi, pe baza biletului de intrare”, a precizat orădeanul. Acesta speră să se întoarcă şi de la această expoziţie cu premii şi cu rezultate bune.