miercuri, 25 noiembrie 2015

COFACE este noul partener Ritter Broker de Asigurare !



Societatea comerciala RITTER-BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL furnizeaza servicii de consultanta financiara de inalta calitate, oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesitatilor de protectie si posibilitatilor sale financiare.

Asiguram succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clientilor nostrii in ceea ce priveste:
Controlul, administrarea si trasnferul riscurilor
Reprezentarea si asistenta in negocierea si solutionarea daunelor.


Cine sunt ei ?


Coface Romania, prin serviciile integrate de management al creantelor comerciale, sprijina companiile in demersurile acestora de a obtine o dezvoltare sustenabila.

Tintind excelenta in serviciile de management al riscului de credit prin profesionalism, dedicare si autodepasire, consideram ca in decursul timpului ne-am adaptat permanent activitatea si serviciile, venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Astfel, gratie contributiei Coface in dezvoltarea unui parteneriat solid, feedback-ul primit din partea clientilor nostri denota devotamentul si viziunea comuna in derularea unei colaborari fructuoase, desfasurata de-a lungul timpului.

Valorificand relatia cu partenerii nostri, am personalizat categoriile acestora, cu sectiuni dedicate nevoilor lor.

Coface ofera solutii unice pentru institutiile financiare. Cu o traditie deosebita in cadrul parteneriatelor bancare, colaboram cu o varietate de banci si institutii familiarizate cu serviciile noastre si dorim sa extindem aceasta colaborare si in cadrul altor banci.

Mentinerea unui flux de numerar corespunzator este unul dintre aspectele vitale ale oricarei afaceri. Companiile mici si mijlocii sunt deosebit de vulnerabile in raport cu intarzierea efectuarii platii datoriilor si de multe ori acestea finanteaza debitele clientilor lor in detrimentul propriului flux de numerar si al dezvoltarii afacerii.

Coface a dezvoltat solutii unice de creditare ce pot fi utilizate de catre banci pentru gestionarea activelor clientilor proprii, in contextul generarii unui flux de numerar corespunzator si al reducerii riscului intarzierilor la plata.