joi, 10 decembrie 2015

Lyoness noul partener Ritter Broker de Asigurare

Societatea comerciala RITTER-BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL furnizeaza servicii de consultanta financiara de inalta calitate, oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesitatilor de protectie si posibilitatilor sale financiare.
Asiguram succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clientilor nostrii in ceea ce priveste:
  • Controlul, administrarea si trasnferul riscurilor
  • Reprezentarea si asistenta in negocierea si solutionarea daunelor
Compania noastra a stabilit colaborari si produse personalizate cu principalele societati de asigurare prezente in Romania.
Echipa noastra ajuta clientul sa aleaga compania de asigurari care sa-i ofere cele mai bune conditii in raport cu tipul de asigurare pe care il solicita si care, in acelasi timp, sa ii garanteze siguranta pentru plasarea riscurilor.
Serviciile de consultanta oferite au un rol foarte important in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizarea unui program de asigurare.
Promovand o gama larga de tipuri de asigurari acoperim intreg spectrul de risc ce graviteaza in jurul oricarei persoane, fie ea fizica, fie juridica.
Misiunea noastra este sa respectam intotdeauna principiile de transparenta, promptitudine si profesionalism angajandu-ne sa reprezentam interesele clientului in relatia cu societatile de asigurare.
Funcționează foarte simplu: prezentați cardul Cashback la casa de marcat a partenerilor comerciali Lyoness și veți primi Cashback și Shopping Points. Procedați ca și cu orice alt card de client! Prin intermediul cardului Cashback Lyoness obțineți însă mai multe avantaje: bani înapoi la fiecare cumpărătură și Shopping Points!