miercuri, 16 decembrie 2015

Unul dintre putinii brokeri de asigurare care detin certificare ISO

Societatea Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare furnizeaza servicii de consultanta financiara de inalta calitate , oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesitatilor de protectie si posibilitatilor sale financiare.
Ritter Broker, companie de brokeraj in asigurari adresata persoanelor fizice cat si juridice a anuntat recent obtinerea certificarii privind calitatea serviciilor din partea expertilor de la URS. Brandul englez reprezinta un organism international de certificare, care se bucura de prestigiu la nivel mondial.


URS România este un organism independent de testări, inspecții și certificări - membru al grupului United Registrar of Systems Ltd. cu sediul în Marea Britanie şi birouri în 32 de ţări. Cu peste 40.000 de certificate emise până în prezent în toată lumea, URS este una din primele cinci cele mai mari firme de certificare din lume. Companii de prestigiu din toate industriile au ales URS ca şi organism independent de certificare: NOKIA Networks, SIEMENS Enterprise Communications, DAEWOO Heavy Industries, NCR, YOUNG&RUBICAM, PEPSI-COLA, 3M, etc.

Sistemul de Management al Calitatii este un sistem de management orientat catre respectarea de catre serviciul furnizat catre client al tuturor cerintelor acestuia.
Practic sistemul de management al calitatii este un mode de conducere a organizatiei orientat catre client sau mai bine zis orientat spre respectarea, de catre serviciul furnizat, a tuturor cerintelor clientului.