joi, 24 decembrie 2015

onerca.ro afiliat la 2parale - cea mai performanta retea de marketing afiliat

De Craciun onerca.ro a hotarat sa promoveze cea mai buna campanie de marketing afiliat in 2parale si sa ofere cele mai bune comisioane

– comision RCA pe vanzare 5 %, iar pentru afiliatii care genereaza :
a. peste 10 tranzactii 5.2 %
b. peste 20 tranzactii 5.5 %
c. peste 30 de tranzactii 5.7 %
d. peste 40 de tranzactii 6 %
e. peste 50 de tranzactii 7 %
oneRCA.ro este un proiect unic pe piata asigurarilor online. Pe langa asigurarea obligatorie RCA, noi oferim consultanta in ceea ce priveste orice tip de asigurare agreata in piata de asigurari romaneasca.
De ce sa alegi oneRCA.ro ?
1. Suntem o firma cu capital 100% romanesc, activi in piata de asigurari din Romania din 2010, dar abia acum am inceput colaborarea in domeniul marketingului afiliat, drept urmare fiecare partener afiliat ( indiferent de numarul de tranzactii generate ) este tratat cu respect si profesionalism si primeste comisioanele intotdeauna la timp!
2. Promovam toate societatile de asigurari prezente in piata Romaneasca: ABC ASIGURAGI, ALLIANZ, AIG, ATE INSURANCE, ASIROM, CARPATICA, CERTASIG, CITY INSURANCE, COFACE, CREDIT EUROPE, EUROINS, EXIM ASIG, FORTE ASIGURARI, GARANTA, GENERALI, GOTHAER, GRAWE, GROUPAMA, LIG INSURANCE, MONDIAL ASSISTANCE, OMNIASIG, SIGNAL IDUNA.
3. Emitem asigurarea in maxim 2 min. in cazul platilor cu cardul si trimitem polita in format electronic pe e-mail;
4. LIVRARE GRATUITA din partea noastra oriunde in tara indiferent de valoarea politei;
5. Servicii de nota 10.
Campania de afiliere o poti gasi AICI .